Julen 2013

 
Julen 2013 ja ... vad ska man säga från topp till bott.
Jag ska försöka summera, har faktiskt dragit på det lite att skriva detta inlägg för en del va riktigt jobbigt.
Åååå vi har det så fantastiskt juligt hemma barnen myser och det är sådär som man bara drömmer om.
Dagarna innan jul bara myser
vi.Sista julklappen inhandlas dagen före julafton o jisses va folk de va på köpcentrumet.
Alltså varför får man lönen dagen innan julafton.
1 gång om året borde den komma tidigare.
Dom som inte kan spara o lägga undan för jul..inkl mej själv, de blir ju tok stress. Men vi tog det med ro :)
Dan före doppar dagen då skulle vi familjen hjälpa till på en internationell fest i kyrkan för ensamkommande flyktingbarn och nysvenskar o alla som ville komma faktiskt hehee.
Ojoj vi förberedde flera dagar innan och jag slog in ca 150 julklappar till barnen som skulle komma. Massor att göra ojoj men skoj. Jag stod och hälsade alla välkomna och sprang omkring o gjorde massa annat. Super kul super jobbigt super trött efteråt. Kvällen slutade halv 3 på natten.
Det blev verkligen en super fest 600 pers och mat dans och glädje. Så julafton blev super soft för våran del, hemma bara vi o massa mys o julmat.
Somnade superskönt framför kalle anka kl 3.
Juldagen städade jag och fixade inför min dotters 18 års dag. Min mamma kom oxå på Juldagen o skulle stanna 2 dagar puh.. ja tänkte de blir skoj för barnen...hmm framåt kvällen så spred dej sig en doft av sprit i huset.
Ja tänkte va i hela friden...jodå mamma hade sprit med sig. Jag sa naturligtvis till henne,Jag fick till svar att nämen Jenny jag behöver det för nerverna..eee jaha sa jag men mamma jag vill inte att mina barn ska se att du dricker.
Då sa hon jag har det i en kaffekopp så det märks inte... o nä dom kanske inte märkte nått men jag märkte hur hennes ansiktes ryckningar från drogerna blev mer, de blir de när hon dricker fladdrar med armarna o beter sig allmänt knepigt..
Så respektlöst av henne att vara full eller salongsberusad på min dotters födelsedag. O jag va gör jag jo jag finner mej i det eller egentligen inte för inombords gnager det och jag är super arg.
Men jag säger inget mer för ett tag blir jag den där lilla Jenny som inte vågar säga något om att mamma är full.Nästan förakt över mej själv för att jag blev så mesig. skamsen. Ja nu har mamma åkt i alla fall men jag känner mej inte alls nöjd med de 2 dagarna för jag hade lovat mej själv att, inte någon sprit i mitt hus men så hände det i alla fall. Var jag konflikt rädd? ja kanske, Ville jag bara att hon skulle åka JA definitivt. Mamma mamma varför kan jag inte älska dej.