Fars dag, gud och fotspår

Farsdag..Idag firar vi min älskade make och barnens pappa. Han betyder så mycket för oss ,och finns där i vått och tort.
Han är ju inte biologisk pappa till nån annan en den yngsta dottern men de e som han sa till mej den där dagen för 12 år sedan när han friade till mej.
Pappa är ingenting man blir det är någonting man väljer att vara. Han menade på det att vem som helst kan bli pappa men att välja att vara en pappa med allt vad det innebär.
Det är inte alltid självklart.
Men du Urban har verkligen valt att vara pappa till mina 4 barn som har en annan biologisk pappa.
Det känns nästan konstigt att tänka något annat.
Barnen bär ditt efternamn och kallar dej pappa och du behandlar dem som dina barn du skulle aldrig komma på att göra något annat, det är det som är så fint med dej.
 
Undrar va min exmake tänker en sådan här dag.
 
Ja menar han är ju biologisk pappa till alla utan 1 som urban är pappa till biologiskt. Hur tänker han i dag, Joh.. du har aldrig brytt dej om dina biologiska barn någonsin, varken vid jul eller födelsedagar eller i vardagen, minns du en dem, jag kan tycka synd om dej för barnen har så mycket kärlek att ge och du har gått miste om så mycket. Hur som helst så har vi tänt ett ljus för dej i dag.
 
 
Men pappa är ett stort ord.....Gud är min himmelske fader tack o lov. Tack gud för att du gör mina stigar raka och att jag får hålla blicken fäst vid Jesus. Min himmelske far som bär mej igenom svårigheter .Dikten fotspår i sanden har gett mej tröst så många gånger.
 
Minn egen pappa som jag skrivit mycket om förut. Tänk om inte spriten hade förstört hans liv då hade han kunnat vara en förebild både för mej och mina barn, han var ju så begåvad i både sång och målning bakning hantverk över lag faktiskt. Varför skulle spriten sätta sitt fäste i dej så till den grad att du dog. Va var det som gjorde att du ville fly in i sprit och droger. Vad var det pappa?
 
Nä nu ska vi inte deppa ner oss de va inte så jag menade detta är en glädjens dag. En glädje att få uppmuntra och lyfta pappor över hela Sverige.
 
Allt gott Jenny
 
 
 
 
 
 
 
farsdag