Mamma, 1 år och julmust

Julmust visst är det gott jag har lärt mej tycka om den light varianten. Tänker på min kära vän Achraf som är i Tunisien som älskar julmust o skumtomtar.
OjOj vad tiden går snabbt nu i juletider.
Samtidigt som jag glädjer mej att fira jul känns det också väldigt tungt men endå ljust. Mamma åkte i dag den 21 dec in på sjukhuset ingen puls i benen akut blodförgiftning och ingen cirkulation önda upp i magen.. Mammaaaaa alltså hur belev de så. Du sa på kvällen den 21 att du såg pappa sitta på en bänk på en ranglig brygga och sträcka ut sin hand till dej han sa kom Lisa kom, du sträckte´ut din hand men vände tillbaka. Ambulansen kom och min näst älsta dotter var hos dej, Det sista du sa till henne var God jul.
Du sa hej då till din tax gismo som bor hos oss nu.Han är 14 år men blivit ung på nytt efter han va dålig en sväng på djursjukhuset konstaterade de blåsljud på hjärtat och cancer i testiklarna. Men vi bad för Gismo mamma och han blev som ung på nytt.
 
Kan på nått sätt inte i dag 1 år senare förstå att du är borta, det gör ont i mej och jag vill gråta men samtidigt mamma är jag glad och har frid för du ropade faktiskt på Jesus. Du är i himelen med pappa ni sitter där på bänken o pratar. Jag hittade en bild i går som talade så starkt till mej.
 
'Det ser verkligen u som att det är ni mamma och pappa. Utan smärta och ångest.
 
Du sa på kvällen den 22 dec att jag kommer fira jul med mamma och pappa, inte tänkte väl jag att du skulle dö. Min tanke va bara att du fått lite väl mycket morfin för smärtan och skojade bort det. Men nu mamma förstår jag att du menade att du visste att du inte skulle klara dej för du fick amputera ditt ben den 23 för du hade ingen cirkulation alls det kröp uppåt ena armen och magen oxå. Mamma vilken ångest du hade du va helt paranoid du trodde alla sköterskor ville döda dej. du ville inte dö. Efter operationen så pratade vi i telefonen du sa jennny jennnyyy gode gud jenney. Jag sa mamma allt kommer bli bra, lova det jenny sa hon, jag lovar mamma allt kommer bli bra. Tack gode gud sa du. Jag kände då att jag...mamma du ropa på Jesus då sa hon Jesus ja Jesus.Jenny jag älskar dej och jag älskar dej mamma sa jag det hade jag sagt förut men inte menat det för att jag haft den uppväxt jag haft och mamma var drogmissbrukare . Men nu för första gången på många år så menade jag det
Mamma jag älskar dej du är förlåten.Klockan 9 på kvällen pratade jag med dej då du ropade på Jesus, klockan 02,00 ringer läkaren och säger att du gått bort.
Dagarna går så fort och nu har Mammas hund Gismo bott hos oss i 1 år i dag. trodde jag aldrig. alltså att han skulle överleva mamma för han är 14 år. Men vi va en sväng eller rättare sagt 8 timmar på djursjukhuset för han va hängig och skakade o kissade lite blod. Vetrinären konstaterade blåsljud på hjärtat och cancer i testiklarna stackarn. Min församlin bad för Gismo ..jodå man kan be för hundar, man kan be för vem man vill Gud hör bön. I allafall så är Gismo som en unghund igen, han springer som aldrig förr hoppar upp i soffan, som inte ens va möjligt förut, han är väldigt sugen på att göra barn med totte vår andra tax hahaaaa.
 
I morgon ska jag rulla köttbullar. Ha lite julfest för Våra Romska vänner. Ingen ide att göra julmat så jag gör en köttgryta o potatis istället. Godispåsar till barnen har jag fått , julklappar till de romska barnen har oxå kommit in.och fler är på väg.
Önskar er alla en fin jul ta hand om varandra lova mej det. uppmuntra varandra i kärlek och frid belöna det onda med gott. Drick inte alkohol det bara förstör för dej själv och omgivningen.  Mamma jag älskar dej. kram från mej