moppebilar,snor och blommor

Hur svårt kan de va... Jo just hur svårt som helst hehehee. Jag pratar om att hålla liv i mammas blommor.
Visst dom är gröna och sånna där som aldrig dör och kan stå hur länge som helst. 
Jag har alltid haft problem att hålla blommor vid liv, eller vissa blommor ska jag säga, dom som ska överleva dör och en tex lycklga lotta som är svår som bara den kan jag ha superlänge.
Jag tror de beror på att dom där gröna tjockbladiga inte säger till när dom vill ha vatten utan ja gissar lixom en lycklig lotta vissnar o ser ledsen ut och då är det bara att tok vattna och en halvtimma senare ser hon lika lycklig ut som förut.
 
 
I alla fall denna tjockbladiga skapelse såg väl så där lagom glad ut o ja tänkte de e bäst o vattna så jag tog upp krukan och sa till den vill du ha lite vatten lilla blomma , ehhehhh bladena bara rasa av,oopps... inte alla men ett 20 tal minst.
Jag bara såg mamma i himlen skaka på huvudet hahahaa... hmmm i alla fall så dränkte jag blomman i vatten o tänkte stilla att jag kanske inte ska låta den bli krustorr innan jag vattnar närts gång.
Skulle ju va kul att hålla liv i mammas blommor dom 5 som jag tog med hem, Guldrankan tog min syster tack o lov. Ett är säkert att guldranka har jag provat och nja vi matchar inte hehehe. 
 
Ja var va ja nu jo snor alla mäniskor går om kring o snorar och ja va ju förkyld för ett tag sen så ja tänkte jag klarar mej, MEEENNNN så började min kära make nysa och nysa och nysa..... Ja o pussas man o de gör man ju så förkylningen kom med en puss kan man säga.heheee.
Så nu snorar vi i kapp här. Brnen har tack o lov klarat sig.
Apropå barnen så ojojoj dom växer ju så fort, vår 15 åriga dotter kom hem med sin pojkvän i en mopedbil.... Jisses va gulligt de såg ut.
Moped bil, en annan hade en knallert hahahaa. ja det är andra tider nu. Dom har så bråttonm att bli vuxna kan jag tycka i bland. 
 
Jag hörde verkligen hur fåglarna kvittrade.
Önskar verkligen att det blir vår nu.
Älskar våren kan riktigt känna det pirra i hela kroppen av vårkänslor se hur gud vår skapare gör allting nytt igen år efter år. 
Apropå gud vår skapare så har vi fått för vana att lyssna på guds ord när vi går och lägger oss just nu är vi inne i en joel osten perion.
Han har sin församling i Texas o hallå de kommer hur mycket folk som hels varje söndag, vi snackar ullevi storlek. Helt galet.
Men han pratar så uppmuntrande och man känner sig så glad och vederqvikt när man har lyssnat klart, det är bara halv timmes program och han börjar alltid med en rolig historia, som i bland får en o baxna hehee.
Jag lägger till e länk här om du har lust att lyssna. Ge det en chans.
https://www.youtube.com/watch?v=VNbJPZE35NQ
 
Allt gott..Jenny