No other name

Jag är frälst....tack o lov att jag är frälst.
 
Hur det skulle sett ut annars vågar jag inte tänka på.
Sitter nu vid köksboredet och ser solen bruta igenom de tunga molnen som varit i dag. I dag har inte varit nån vanlig dag i dag har min älskade dotter fyllt 15 år.
 
15 år ojoj när jag stod i hallen i läenheten i kumla och min man som jag var gift med tog våra 2 älsta barn och gick det sista han sa du kan föda på köksgolvet din kossa...
Där stod jag i min blåa klänning med vita små blommor, då va jag inte frälst, vilken fruktansvärd ånest som kom över mej, tror alla helvetes makter drog i mej, men jag har alltid haft en inre styrka så jag andades mellan verkarna.
Ringde farmor och min mamma var där, faktiskt en gång där min mamma hjälpt mej.
Dom kom efter nån halvtimme och hämtade mej.
Jag sa till farmor att vi åker direkt till sjukhuset..nej nej lilla Jenny jag har födit 5 barn jag vet sådant tar tid...hmm po ja har gjort kalv rulader hemma så vi åker och äter först så åker vi in sen. Ja ja visst.. men några kalv rulader fck jag aldrig i mej.. utan jag gick av och an ..o hadde ONT!
 
Nä nu farmor nu åker vi in sa jag o då blev de bråttom hehe så bråttom så jag fastnade med min klänning i bildörren utanför förlossningen heheee.
Mamma följde med mej upp på förlossningen, farmor sa vi hörs i morgon när barnet kommit...
1 tim senare ringde jag farmor och sa, att det blev en flicka. hahha nä du skojar sa farmor hahhaa hon höll på o svimma  på andra sidan luren.  men lilla flicka gick de så snabbt. Jo de gjorde det vattnet o huvudet kom samtidigt, den stackars barnmorskan fick ducka . Mamma skulle badda mej i pannan med en handuk o allt som fanns va badlakan så de blev blött i min pannna hahaaa. Ida är född, en vacker flicka  på 3320 och 50 cm lång. Mamma sa att hon såg ut som greta Garbo, hon hade så snygga ögonbryn redan när hon föddes.
 
Hur är man funtad när man går tillbaka till en sådan man, jag vet inte faktiskt, men jag tror man är rädd rädd att de ska bli värre själv att leva själv. Att man blir beroende av någon fast det inte är bra för en. Jag tror att det va så i detta fall.
Jag va så ung när jag träffade Johan och visste inte så mycket o han skötte de mesta. och så va han svartsjuk. Jag blev helt enkelt beroende av honom.
När jag ringde hem och frågade om han ville veta vad de blev, O han sa de blev väl en flicka som vanligt.
Han va så elak så elak. han hämtade mej inte från bb heller utan de gjorde hans mamma, han satt vid köksbordet och läste båt tidning, hade inte sat i hopp barnsängen eller nått.
Nä nu ska jag inte berätta mer men helt klart va att ja var riktigt nertryckt.
 
tack o lov för min dotter som vuxit upp och blivit en fantastisk ung dam men en vilja av stål och ett härta av guld och en längtan och kärlek för hästar och hon är jätteduktig.
 
I dag har vi firat våran tjej  med tårta o grillat :)och haft kompisar hemma hela dagen
 
Tack jesus för våra barn... som vi har till låns