Valpar..bönesvar och dajm

Gaaaaaaa DAJM nej Jenny jag får verkligen bita mej i tungan nypa mej hårt och gå med raska steg förbi hyllan som dom ställt allra först när man kommer in på ÖB.
 
Jag har lovat mej själv att inte äta dajm nå mer. För de e verkligen suppper gott o äter ja det så vet jag att då kommer jag fortsätta. Lite som en alkoholist kan jag tänka mej, det går liksom ine o smutta eller ta en liten tugga dajm...
Nä jag kan ha dålig karaktär på många områden men där är jag benfast,ingen dajm.. Men det hindrar ju nte att jag blev tok sugen just där och då, 
 
 
Vår fina Doris har fått valpar 4 st fina välskapta valpar,
 
hon va super duktig och tar hand om dom mycket bra.
Men i går helt plötsligt när jag skulle gå ut med henne så darrade hon jättemcket och kunde liksom inte böja på benen när hon skulle gå, Jag ble ju naturligtvis super rädd,o gick in med henne igen och ringde min man. Han ska ring vetrinären. Ja tänkte detta är ju inte sant alltså.
Jag skulle i väg på ett jätteviktigt möte ang jobb och så händer detta. Hur som helst så ringer jag upp tll vetrinären här där vi bor och hon säger det är nog bäst ni åker in till ulltuna universitet djursjukhus... Jag fick nästan panik, så framför mej hur Doris dog  mina armar.
Jag tittade på henne och hon flämtade och rampade och darrade. Urrrbbbannn var är du säger jag högt, men han är på väg hem från ett jobb så han kommer snart.
Helt plötsligt så hör jag bara inom mej att be jenny be för doris o ja tänker självklart,kunde ja inte tänkt på det liiiittteee tidigare.
Så jag ber högt och klappar Doris över ryggen och tar på hennes ben och beffaller det att sluta skaka, Då kommer urban in och ser hur hon krampar och skakar,så han ber oxå utan att säga nått annat. 10 min senare så är hon helt återställd och vill ha mat. Tack Jesus! DORIS MÅR JÄTTEBRA I DAG :)
 
Jag vill ha vår nu o jag tror den är på stark frammarch efter den snöstorm som va i veckan, helt galet ju 2 decmeter snö bara så där. Men nu får de va slutsnöat. Jag ängtar till äppelträden blommar det är de finaste jag vet o v har en liten alè av fina äppelträd :) Jag är så fantastiskt tacksam över det.
 
 
Den sensaste tiden har inte varit så lätt min mamma har opererats i benen och op gick inte så bra så de va tvungna att akut operera en gån till i 7 tim.
 
 Sen är det de här med vänner, jag har en så fantastsk fin vän,men jag vet inte längre om personen i fråga är sur... besviken på mej, Jag tror det men jag har nte tllräckligt med mod för att fråga, jag är så rädd att så är fallet. Jag har verkligen mått super dåligt över det vännen min, och jag oppas du läser detta och jag ber av hela mitt hjärta att om jag sårat dej så förlåt mej <3 Jag saknar dej och behöver dej i mitt liv...
 
Jag måste verkligen bli bättre på vissa saker .
 
O vet in i dag ska vi grilla för första gången i år de ska bli super härligt. Ta hand om varandra och glöm inte att du är värdefull trots misstag i livet och en ryggsäck full med ......
 
Love and peace Jenny