Regnet öser nermensolen skiner alltid bakom molnen

Efter regn kommer sol, ja de får vi verkligen hoppas, vi går igenom en tuff tid just nu.
 
Men ävenom vardagen och omständigheter är outhärdliga i mellanåt så måste jag skjuta detåt sidan dessa dagar .
Imorgon döps mitt älskade  Barnbarn. Lilla lilla Joline oj vad mormor och morfarälskar dej.
Tänk hur livet är igentligen. ömsom regn ömsom sol.
Det ska bli så underbart att det blir barn dop. Glädje, stolta föräldrar. Framtiden som skapas för denna lilla prinsessa.
Vi har köpt ett äppelträd till Joline.
Ett träd att plantera och vattna att om några år äta sitt första egna äpple i från sitt dop träd. Ingrid marie ärsorten och min favorit, Och naturligtvis hennes första barn bibel.
 
Jag lagade precis mat
Och när jag väntar på att de ska koka eller vad som helst så brukar jag sätta mej vid köksfönstret och titta ut. Idag regnade det super mycket och träden utanför sprakade av grönska. Sög åtsig varenda droppe vatten såg det ut som.Det är verkligen super grönt ute nu.
 
Jag kom o tänka på mamma. Varför skulle hon dö bara sådär så fort.
Hon va så glad över lilla Joline och nu får hon inte vara med om denna glädjens dag.
 Va va det för mening med att hon skulle leva det hårda liv hon gjorde om hon ändå skulle dö alldeles för  tidigt. Jag saknar mamma.
Och jag blir nästan arg på mej själv för att jag gör det.
Varför jo för att min uppväxt var verkligen inte den lättaste. Droger ,utanförskap, lögner svek det va det jag fick lära mej. Jag har aldrig tagit några droger men jag har ljugit och svikit.
 
Tack och lov för mormor och morfar där fick  jag kärlek och omtanke.
Mormors smörgåsar när jag kom hem sent, jag kan fortfarande om jag blundar känna smaken av sockerdrickan som hon hält upp åt mej. Mormor du gav ditt liv för andra ditt namn var Daga viola Öbergh.
Morfar va min bästa vän, han kallade mej för Märla. Min märla brukade han säga  vi är bästa polare du och jag, Ja morfar de va vi verkligen. Men tiden går så snabbt.
Det är 13 år sedan du dog och jag önskar så att jag varit frälst då så jag kunnat berätta det glada budskapet för dej om att det finns en evighet.
Jag hoppas så inerligt att vi möts en gång. Du va där när jag grät, du va där när jag behövde något hehee en gång åkte du och köpte puder åt mej.
När du ringde hem till oss och frågade hur det var och du hörde att de nog inte va så bra, så sa du att mormor häller upp dricka nu och gör köttbullar sen ska vi äta glass min märla.
Ska jag hämta dej, ja morfar kom nu. Jaaa kom nu morfar....
Mormor fick nog skynda till affären många gånger de gånger han hämtade mej och min syster för dom kanske inte hade det hemma som han berättade för mej om.
Utan han sa de för att vi skulle känna och välkommna. Gode gud låt mej bli en bra mormor.
Jag har misslyckats många gånger som mamma och ganska ofta känner man sig maktlös och otilräcklig.
 Men Har jag gjort mitt bästa under de omständigheter som jag haft.
Men nu lilla älskade Joline i morgon är det din dag och jag längtar att se dej att hålla dej och att du lägger ditt lilla huvud mor mormors axel och somnar tryggt. Tack Jesus för lilla Joline. Beskydda henne omslut henne med din nåd och kärlek.
 Bilder kommer
Fri o kärlek Jenny
 
1