I sommarens soliga dagar...

Jag kanske inte är allas första val, men jag är ett utmärkt val.

Jag kanske inte är rik, men jag är värdefull.

Jag låtsas inte vara någon jag inte är, eftersom jag är bra på att vara mig själv.

Jag kanske inte är stolt över några av de saker jag har gjort tidigare, men jag är stolt över vem jag är idag.

Jag kanske inte är perfekt, men det behöver jag inte vara.

Ta mig som jag är jag kan inte vara någon annan. 
Jag är den jag är.
 
 
 
 
Jag är dotter,mamma och fru. det är ju helt fantastiskt att jag faktiskt sitter här i dag trot alla omständigheter, och framförallt att min mamma faktiskt satt i fängelse när hon var gravid mej med så att hon inte kunde ta droger.
Jag tackar livet i dag.Denna mors dag...
Jag vill sända ut lite kärlek till alla mammor alla stressade mammor ,man kan så lätt få prestations ångest. Allt ska va så himla bra. Hembakat och struket både hit o dit.
 
Jag tänkte så oxå innan min hjärtinfarkt, allt skulle se perfekt ut jämt, kunde knapt gå o hämta posten osminkad.
Damsög 4 ggr om dagen  
 
 
 
Och sprang me damtrasan jämmt. inget fel i att ha ordning  reda de e inte det jag menar utan bara att vi måste släppa lite på kraven.
Våra egna krav på oss själva..Tror det är våra egna krav och förväntningar som gör oss mest stressade.
Nä bättre lite skit i hörnen en ett rent helvete, som de stod på en skyllt hemma hos min farmor hehee.. sant...
 
'
 
 
Du duger som du är, sänk ner axlarna och ta ett djupt andetag. Andas in luft i lungorna fyll dom med den härliga försommar luften.
Försök att skaka av dej stressen. Jag hade några dagar för ett tag sen som jag kännde att allt va omöjligt, att ja aldrig skulle få ett jobb, jag som aldrig varit arbetslös. Men jag duger som jag är, jag kommer få ett jobb, allt har sin tid. Jag kan ju inte mer än att söka.
 
Men i dag är det mors dag, jag kanke inte älskar min mamma över allt men jag älskar jesus som hade mej i sin hand från första början i min mammas mage så jag blev född.
Är det fel att tänka så, jag har förlåtit mamma för allt hon utsatt mej för under alla år men jag kan tamej tusingen inte älska henne, tro mej jag har försökt men det går inte.
Ja känner absolut ingenting. Och det är faktiskt en konstig känsla, jag har skämts för att jag kännt så men varför ska jag skämmas, jag älskar henne inte, däremot visst kan jag känna empati och det är mej hon ringer om hon vill låna pengar eller vill attjag ska ringa till nån myndighet. Visst jag hjälper henne men älskar....Nej....
Från de ena till de andra så...
 
Fick jag jättefina rosa rosor i morse och ett super fint halsband med ett turkost kors och örhängen..
 
Thilde sa mamma du är grädden på min semla... de e väl de bästa man kan höra...hehe om man nu gillar grädde hihii
 
 
Ta hand om varandra livet är kort, förlåt varandra och löna inte ont med ont utan välsigna de som gjort dej orätt så lovar jag att det snart kommer se anurlunda ut.// Kram från mej